Blog VITADU
vitadu.com HR

Nečekaná návštěva - kuřecí nugetky to jistily...

Tak včera jsem zažila malý šok. Chystám si večeři, a najednou zvonek…návštěva. Holky ze samby…, že si jdou pokecat. No jo, ale co jim nabídnu? Něco malého, když je čas večeře? A něco zdravého a výživného? A tu najednou mi bleskl hlavou nápad… kuřecí stripsy s kousky našeho skvělého „VITADU chlebíka s rozmarýnem“…

Kuřecí prsa byla nakrájena na nudličky za momentík, obalené ve „VITADU kuřecích nugetech“ položená na pečící papír ve chvíli voněla z trouby. Příloha, rychlá a zdravá..hlávkový salát doplněný salátovou okurkou, vytuněný  dresinkem ze Skyru, dochuceného solí, pepřem a třeným česnekem. Na zakousnutí, kostičky našeho vynikajicího „VITADU chlebíka“, který peču s rozmarýnem. Rychlá a skvělá večeře, kdy holky vůbec nepoznaly, že jí jídla připravená z produktů VITADU… olizovaly se až za ušima.
Jsem ráda, že se mi povedl tak neplánovaný test toho, že pokrmy VITADU jsou výborné, aže i mlsné jazýčky mnohdy nepoznají, že baští jídla se zvýšeným obsahem bílkovin a se sníženým obsahem sacharidů…. Proto nebojte se experimentů, a zapojte do „ochutnávání“ našich VITADU pokrmů svoje příbuzné a známé.
hodně úspěchů přeje bloggerka Ifča

www.vitadu.cz